Voorkomen is beter dan genezen!

WordPress Onderhoud en Beveiliging

Het belang van WordPress Onderhoud en Beveiliging

Hackers hebben het niet alleen vooral voorzien hebben op populaire en drukbezochte websites. Websites met weinig bezoekers zijn ook vaak het doelwit. Hackers gaan op zoek naar een lek in de website of webshop, dit gebeurt vaak via geautomatiseerde programma’s. Als ze eenmaal via het lek zijn binnengekomen kan een hacker:

  • Spam-berichten versturen, zelfs vanuit jouw naam.
  • Andere content op je site plaatsen, zoals terroristische of seksueel getinte berichten.
  • Jou chanteren een bedrag over te maken, zodat je weer toegang tot je site krijgt. (Is dit het geval? Neem direct contact met ons op en betaal niets aan de hacker.)

Wat doen wij?

WordPress Onderhoud en Beveiliging

Installatie beveiligingstools: voor het beveiligen van jouw WordPress website of webshop installeren we diverse beveiligingstools. Daarnaast zorgen we er voor dat jouw website/webshop optimaal beveiligd is tegen hack-aanvallen.

Dagelijks complete back-up: dagelijks maken we een complete back-up van zowel de database als van al jouw WordPress-bestanden. Je bent er hierdoor van verzekerd dat er nooit een bestand verloren gaat. Geruststellend toch?

Dagelijks monitoren en opschonen: dagelijks monitoren we de status van jouw WordPress-website of webshop op het gebied van veiligheid en bescherming, verwijderen we spamberichten en schonen we je database op.

Wekelijkse update: om te zorgen dat jouw WordPress website of webshop optimaal beveiligd is en lekker snel blijft, voeren we wekelijks updates uit van jouw WordPress thema, de WordPress plug-ins en de vertalingen.

Onbeperkt aantal pagina’s: bij ons unieke abonnement voor WordPress onderhoud geldt er geen beperking wat betreft het aantal pagina’s.

100% zekerheidsgarantie: bij ons krijg je, zwart op wit, 100% garantie. Mocht je ondanks ons beveiligingsabonnement onverhoopt toch ‘gehackt’ worden, dan lossen wij dit technische probleem zo snel mogelijk en zonder bijkomende kosten voor je op.

Google te vriend houden

WordPress Onderhoud en Beveiliging

Google is genadeloos. Treft Google te veel spam of virussen op jouw website of webshop aan, dan wordt je website/webshop door Google geweerd en zak je meteen enorm in de zoekresultaten. In het uiterste geval geeft Google de bezoekers die op jouw website klikken een officiële waarschuwing dat de website onveilig is. Dat wil je niet. En dat hoeft ook niet met WordPress Onderhoud en Beveiliging.

Opgeluchte klanten dankzij WordPress Onderhoud en Beveiliging

Het hacken is gelukkig verleden tijd!

Google had ons geblokkeerd omdat we meerdere hack-aanvallen hebben gehad. Ook hadden we geen back-ups dus alles was weg. Nadat jullie dit probleem hebben opgelost en nu beveiliging en onderhoud uitvoeren zijn we niet meer gehackt! Bezoekers kunnen nu gelukkig met een gerust hart op onze website rondneuzen.

Annemarie / Van Bos en Veld

We hoeven ons geen zorgen meer te maken dankzij WordPress Onderhoud en Beveiliging!

Tijd voor Beveiliging ontzorgt ons al enkele jaren op het gebied van beveiliging en onderhoud. We zijn erg tevreden en we versturen nooit meer spam, hebben geen virussen en worden niet gehackt. Het is ook fijn dat het inzichtelijk is wat er gebeurt en opgelost wordt, daar sta je normaal niet bij stil!

Ondernemersladder