Woow! 93% van de Nederlanders zit dagelijks op het internet

Eerste indruk

Prioriteit is om jouw website effectief in te richten, zodat je doelgroep direct aanhaakt. De meeste Nederlanders zoeken producten en diensten via het internet. Zij hebben veel keuze en beslissen in de eerste seconden dat ze op een site zijn of ze blijven of verder zoeken. Een goede eerste indruk is essentieel om je doel te bereiken.

Hoe zorg je voor een goede eerste indruk?

Door je te verdiepen in je doelgroep kom je er achter waar de interesse ligt, wat het koopgedrag is en waar bezoekers op letten bij aankopen. Door hier op in te spelen en je website erop aan te passen, vergroot je de kans aanzienlijk dat jouw bezoekers op de website blijven. Het gewenste resultaat is, dat een bezoeker tot actie overgaat, bijvoorbeeld door een formulier in te vullen, contact op te nemen of iets te bestellen.

Wat kunnen wij voor je betekenen?

Wij leven ons in jouw doelgroep in en ontwerpen en bouwen een website die werkt! We begrijpen (ook volgens onze klanten) precies de wensen en maken dit zichtbaar. We denken mee, passen aan en stoppen pas als het perfect is en je helemaal tevreden bent!

WordPress

Wij bouwen onze websites en webshops in WordPress vanwege de oneindige en gebruikersvriendelijke mogelijkheden. Daarnaast is WordPress zoekmachine vriendelijk, je scoort hierdoor automatisch hoger in Google Verder blijft WordPress software vernieuwen en gaat mee met de tijd. Dit sluit aan bij onze visie.

Ontdek ons werk

Meer werk bekijken

Hoe gaan we te werk?

Vrijblijvende kennismaking

Om te beginnen gaan we in gesprek (live of telefonisch) en maken we helder wat de wensen en verwachtingen zijn. Meestal geven we in dit gesprek al een aantal concrete tips.

Offerte

Meestal kunnen we in het gesprek al helderheid geven over de prijs, dit bevestigen wij aan de hand van een offerte. Bij grote vraagstukken wordt een offerte op maat gemaakt.

Realisatie van de opdracht

Binnen de afgesproken tijd gaan we aan de slag met de opdracht, waarmee we effectief op de doelgroep inspelen en rekening houden met de wensen. Na aanlevering is er voldoende mogelijkheid voor eventuele correcties. Wanneer je tevreden bent is het tijd om live te gaan! Dit is een spannend moment en vaak met vele positieve reacties en complimenten voor je nieuwe site/shop!

Het zal voortaan voor jou via een speciale app zichtbaar zijn welke pagina’s het meest bezocht worden en in welke volgorde dit gebeurt