Een succesvolle webshop maken we samen

Een succesvolle webshop

Een succesvolle webshop is gebruiksvriendelijk, snel en heeft de juiste call-to-action. Ook is deze eenvoudig te beheren en goed vindbaar in Google. Een professionele webshop heeft een eigen huisstijl en een unieke shopervaring voor de bezoeker. Wij ontwerpen een responsive webshop met een hoge conversie die bezoekers omzet in klanten. We maken een professioneel design waarin je producten goed gepresenteerd worden en eenvoudig besteld kunnen worden.

Hoe zorg je voor een goede eerste indruk?

Door je te verdiepen in je doelgroep kom je er achter waar de interesse ligt, wat het koopgedrag is en waar bezoekers op letten bij aankopen. Door hier op in te spelen en je webshop erop aan te passen vergroot je de kans aanzienlijk dat jouw bezoekers op de webshop blijven en tot actie overgaan. Ze gaan daadwerkelijk over tot een aankoop.

Wat kunnen wij voor je betekenen?

Wij maken winstgevende webshops die uniek zijn. Wij denken pro-actief mee, adviseren en bedenken wat nodig is om een succesvolle webshop voor je te maken. We hebben ervaring met WooCommerce webshops en maatwerk oplossingen voor een professionele webshop die je zelf kunt beheren en volledig aansluiten bij jouw wensen. Met een persoonlijke aanpak bekijken we samen wat nodig is om een succesvolle webshop te maken. We bekijken welk design bij jouw bedrijf past en hoe je de webshop zelf wilt gaan beheren. We denken mee bij belangrijke vragen als: wie is je doelgroep, hoe wil je de producten verkopen, welke eigenschappen hebben de producten, wat worden de categorieën en hoe moeten klanten kunnen bestellen en betalen.

WordPress

Wij bouwen onze websites en webshops in WordPress vanwege de oneindige en gebruikersvriendelijke mogelijkheden. Daarnaast is WordPress zoekmachine vriendelijk, je scoort hierdoor automatisch hoger in Google Verder blijft WordPress software vernieuwen en gaat mee met de tijd. Dit sluit aan bij onze visie.

Ontdek ons werk

Meer werk bekijken

Hoe gaan we te werk?

Vrijblijvende kennismaking

Om te beginnen gaan we in gesprek (live of telefonisch) en maken we helder wat de wensen en verwachtingen zijn. Meestal geven we in dit gesprek al een aantal concrete tips.

Offerte

Meestal kunnen we in het gesprek al helderheid geven over de prijs, dit bevestigen wij aan de hand van een offerte. Bij grote vraagstukken wordt een offerte op maat gemaakt.

Realisatie van de opdracht

Binnen de afgesproken tijd gaan we aan de slag met de opdracht, waarmee we effectief op de doelgroep inspelen en rekening houden met de wensen. Na aanlevering is er voldoende mogelijkheid voor eventuele correcties. Wanneer je tevreden bent is het tijd om live te gaan! Dit is een spannend moment en vaak met vele positieve reacties en complimenten voor je nieuwe site/shop!

Het zal voortaan voor jou via een speciale app zichtbaar zijn welke pagina’s het meest bezocht worden en in welke volgorde dit gebeurt