Ons portfolio

Het hele plaatje moet kloppen

Het team van Blue Avocado ontwerpt websites en webshops en weten hoe belangrijk een website, gericht op de specifieke doelgroep is. Ons streven is om een website of webshop te maken die echt uitstraalt wie jouw bedrijf is, zodat het hele plaatje klopt. Verder geven we graag advies over hoe men klanten kan krijgen en behouden. Websites en webshops zijn daarbij heel belangrijk omdat er zoveel naar diensten en producten via het internet gezocht wordt. Er zijn veel ondernemers die onzeker zijn over hun website. Misschien is je site verouderd, niet beveiligd, ben je slecht vindbaar voor je klanten of weet je niet of en hoe vaak je site bezocht wordt. Daarom willen wij hier verandering in brengen door een volledig pakket te verzorgen waarbij echt meegedacht wordt over de effectiviteit van de site bij jouw doelgroep.

9/10

Gemiddelde beoordeling

75 +

Klanten gingen je voor

60+

Onderhoud & beveiliging

Hoe gaan we te werk?

Vrijblijvende kennismaking

Om te beginnen gaan we in gesprek (live of telefonisch) en maken we helder wat de wensen en verwachtingen zijn. Meestal geven we in dit gesprek al een aantal concrete tips.

Offerte

Vaak kunnen we in het gesprek al helderheid geven over de prijs, dit bevestigen wij aan de hand van een offerte. Bij grote vraagstukken wordt een offerte op maat gemaakt.

Realisatie van de opdracht

Binnen de afgesproken tijd gaan we aan de slag met de opdracht, waarbij we effectief op de doelgroep inspelen en rekening houden met de wensen. Na aanlevering is er voldoende mogelijkheid voor eventuele correcties. Wanneer je tevreden bent, is het tijd om live te gaan! Dit is een spannend moment en gaat vaak gepaard met vele positieve reacties en complimenten voor je nieuwe site/shop!

Het zal voortaan voor jou via een speciale app zichtbaar zijn welke pagina’s het meest bezocht worden en in welke volgorde dit gebeurt.